hej@ellaskov.dk
+45 6062 1618
-
Paghs Allé 4C
DK 7400 Herning
-
Helgesvej 4
DK 7400 Herning
-
CVR 2569 9661

Ella Skov © 2018

Det siger kunden

CHARLOTandME

At arbejde sammen med Ella Skov er en fornøjelse. Hun tager udgangspunkt i mit behov som kunde og min stil, samt giver et rigtigt godt modspil/input, så det blev det absolut optimale resultat vi nåede frem til.

Udover rent grafisk at være dygtig, satte Ella sig også meget ind i de tekniske muligheder og nødvendigheder, en webshop har, og formåede at arbejde seriøst med disse udfordringer.

Ella tænker salg og omsætning – hvilket har været en force i den kreative proces.

Charlotte Mols
Indehaver

 

 

Only One

Vi startede vores samarbejde med Ella, fordi vi havde for travlt i afdelingen og manglede kreativt input til udvikling og nytænkning af grafik, print og illustrationer. Ella er nem at arbejde med og er meget god til at sætte sig ind i, hvad vi søger.

Hun har altid mange ideer og er god til at omsætte dem til design i en ny retning, vi ikke kunne have fundet selv. Og så kan Ella håndtegne og skrive som ikke ret mange andre, jeg har mødt - hvilket er med til at give opgaverne det helt unikke præg. Hun har løst de opgaver, vi har stillet hende, til stor tilfredshed. Vi har altid fået det, vi skulle bruge... og lidt til. Ella kan bruges af alle, som har brug for et kreativt indspark.

Om det er til noget konkrekt som print, illustrationer eller identitet - eller mere overordnet til nytænkning, udvikling af identitet.... historier.... visuelt udtryk. Vi kommer tilbage.... igen og igen og igen.

Gitte Amalie Hempel
Design Ansvarlig
Only One
 

 

Ball Retail

Ella Skov har med sin kreativitet, intuition og præcision været en af de vigtigste personer i udviklingen af vores brand identitet, og bidraget visuelt til projektet med et særligt talent og engagement.

Arbejdsprocessen var meget værdifuld for os, og stadig en kilde til inspiration for os i det videre arbejde.

Kuno Kildetoft Sørensen
Retail Director
Ball Retail

 

 

A/S Maskinfabrikken PcP

A/S Maskinfabrikken PcP. har i 2009 fået udført en koncernbrochure, som vi er meget glade for, da den præsenterer vore væsentligste produkter og styrker for markedet.

Brochuren har vist sig værdifuld i vores salgsarbejde og er blevet modtaget rigtig positivt af vore kunder, der har rost layout og indhold.

Koncernbrochuren er blevet til i et godt samarbejde, hvor Ella Skov har bidraget med kreative idéer og koordineret tekst- og billeddel på bedste vis. Samarbejdet har foregået på en inspireret og effektiv måde, hvor aftaler og den aftalte tidsplan er blevet overholdt, - at der samtidig er humor og glimt i øjet har afgjort virket fremmende på processen.

Freddy Dencker
Sikkerhedsleder
A/S Maskinfabrikken PcP

 

Uluz

Da jeg første gang mødte Ella, havde jeg kun mine skitser og ideer med, men manglede hjælp til at designe produktet færdigt som jeg ønskede det.

Med Ella's gode indfølingsevne, og ikke mindst hendes venlige omgængelighed, følte jeg straks trygheden ved at fortælle hende om alle mine ideer og tanker.

Ella lytter og handler, og hendes hjælp til at illustrere mine ideer, gjorde det meget lettere at komme videre til salg og produktion af produkterne. Det er en stor lettelse, endelig at sidde med en professionel illustration i hånden. Resultatet er helt udover mine forventninger.

Har man drømmen, og vil udføre den, er et møde med Ella en god start. Jeg vil klart kontakte Ella Skov fremover, og hun får mine varmeste anbefalinger.

Uluz v/Kirsten Schmidt-Pedersen
Designer og IværksætterREZORZ

Flot og effektivt design med grundige overvejelser bag.

Samarbejdet med Ella er en fryd. Hun er kundens "mand" og stiller store krav til, at de sidste detaljer skal være i orden.

Ella favner bredt indenfor såvel BtC som BtB og formår at tilføre noget specielt til både mode og livsstil samt f.eks. magasiner og produktbrochurer.

Som samarbejdspartner til Ella Skov, er man sikret et kvalitetsprodukt der lever op til de samme strenge krav, som REZORZ selv stiller i dagligdagen.

Man går bestemt ikke galt i byen med Ella som Art Director!

Thomas Bach
Ejer
REZORZ / Graphic Production